veel gestelde vragen

alle antwoorden zetten we voor je op een rijtje

Hoe krijg ik de lievewoordjes telefoon?

De telefoon wordt als pakket naar je verzonden, je ontvangt deze 1 -3 dagen voor je event thuisbezorgd

hoe en wanneer stuur ik de lievewoordjes telefoon weer terug ?

Bij de telefoon krijg je ook een retourlabel opgestuurd. Na je event pak je de telefoon weer in, in de doos waarin je 'm hebt ontvangen. Plak de doos dicht en plak het retourlabel over het originele verzendlabel heen.
Geef het pakket nu af bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Doe dat altijd de eerst volgende dag na event, voor 17 uur, muv de zondag.

Ik heb de telefoon ontvangen, hoe neem ik 'm in gebruik ?

Dat is heel simpel!
Je hoeft 'm alleen uit de doos te halen. De telefoon heeft een ingebouwde batterij, deze hebben wij geladen voordat we 'm opstuurden. Hiermee kun je 12 uur opnames maken. Dit is dus de opnametijd! Als de hoorn op de haak ligt, dan verbruikt deze vrijwel geen batterij.
Wil je 'm net voor event nog even opladen, gewoon voor de zekerheid? Sluit dan de meegeleverde lader aan aan de onderkant van de telefoon.

Voor het event moet je ook nog even een leuke welkomstboodschap inspreken. Houdt de middelste knop van de draaischijf ingedrukt en spreek je boodschap in. Als je loslaat wordt de opname beeindigd. Til de hoorn van de haak en nu hoor je boodschap.

In de doos heb je ook nog een lijstje gevonden met een instructie voor je gasten. Deze kun je naast de telefoon plaatsen, zo weten je gasten wat ze moeten doen.

MET ONZE AUDIO GASTENBOEKEN
LATEN JE GASTEN GEVOELIGE,
GRAPPIGE EN SOMS WAT ONGEPASTE VOICEMAILS
ACHTER OP JOUW FEESTJE.

LieveWoordjes.nl is onderdeel van BooqBox
Aston Martinlaan 19
3261 NB  Oud-Beijerland

T 088-8580858
hallo@booqbox.nl